26
De eerste kogel is door de kerk. De eerste twee thema's zijn met vereende krachten gekozen. Zoals de titel hierboven reeds doet vermoeden is het DoF en Architectuur geworden. Voor de nieuwe mensen onder ons  toch nog even uitleggen hoe we te werk gaan. We kiezen om de twee maanden twee thema's. Ieder onder ons kan op de fotobesprekingen (zie kalender) 3 foto's meebrengen. De foto's moeten in een formaat gezet worden waarbij de langste zijde 1000 pixels meet. Bij het bekijken van de foto's z...

[Lees verder...]


24
Op deze plek komt onze digitale nieuwsbrief: hier willen we activiteiten aankondigen en er wat meer uitleg over geven, we zullen hier ook verslagjes van uitstappen en dergelijke posten. Verder komen hier allerlei nieuwsberichten uit de club: de moeite waard dus om af en toe een kijkje te komen nemen! Leden die hier graag iets posten, kunnen hun artikeltje aan het bestuur mailen.   
19
Het had wat voeten in de aarde, maar we hebben doorgezet. Je kan ons nu terugvinden op de kruispuntbank, want we hebben een VZW. Dat wil zeggen dat we nu ook volwaardig meetellen voor de overheid. Hopelijk opent dit ook weer enkele deuren voor ons. Schouderklopje voor onszelf.
Page 20 of 20First   Previous   11  12  13  14  15  16  17  18  19  [20]  Next   Last