08
Koken doen we niet zo vaak in onze club, maar toch hebben we vaak een goeie reden om wat lekkers mee te brengen. Voedsel is dan ook een dankbaar onderwerp om foto's van te maken. We werkten allen samen om mooie set-up te creƫren. Light, camera, ... action... Super mooie beelden gemaakt. We waren niet met heel veel leden, maar we mogen wel trots zijn op wat we gemaakt hebben.
11
Hoera, we kunnen weer van start gaan met ons nieuw fotojaar. De nieuwe kalender werd bij een glas spuitwijn en wat knabbeltjes voorgesteld. het jaar zal weer veel nieuwe uitdagingen brengen en daar kijken we al erg naar uit. We vliegen er in en ook dit jaar zal je op onze web- en facebookpagina weer heel veel leuks zien verschijnen. Voor onze fotovrienden die nog geen onderkomen gevonden hebben in een club: Kijk zeker eens naar al onze activiteiten. Misschien kan jij je daar wel in vinden.
01
Vandaag hebben we een gast bij ons in de club. Hendrik Leeman komt ons eens wat producten laten zien de nieuw of niet alledaags zijn, maar gewoon bij hem in de winkel liggen. Blijkt toch dat ondanks we veel met fotografie bezig zijn er toch een hele resem dingetjes zijn dat we niet kenden. Bedankt Hendrik en voor iedereen die ook benieuwd is wat er zoal niet en trendy is, kijk gerust even op zijn website: https://www.selexion.be/leeman/nl/
22
Het was me weer een drukte in het Keukenhof. Het leek wel dat, ondanks het niet zo fantastische weer, half Nederland was afgezakt naar Lisse. Als fotograaf is die drukte niet altijd een pretje, maar met zo'n fantastische groep fotografen als de onze maken we toch gewoon overal plezier. We kwamen misschien niet naar huis met de beste foto's maar we hebben er toch weer van genoten.
13
Op zaterdag 11 maart kwam Ken Pimontel (De Portretfotograaf) in onze club een workshop studiofotografie geven. In de voormiddag gingen we op een speelse manier door de theorie. Ken had een arsenaal aan flitsen, diffusers, triggers, ... bij zodat iedereen, in de namiddag, uitgebreid met zijn eigen toestel aan de slag kon en zo de theorie in de praktijk omzetten. Spelen met licht en schaduw, de modellen verschillende poses laten aannemen. Het was een zeer fijne en leerrijke dag in de studio va...

[Lees verder...]


Page 3 of 20First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last