06
Jullie zijn al een tijdje nieuwsgierig, maar nu is het eindelijk bekend. Voor degenen die het nog niet mochten doorhebben: it is I, madame Emy. Dus voor al jullie vragen, opmerkingen of updates over de website kunnen jullie vanaf nu terecht op het volgend e-mailadres: webmaster@clickshotaarschot.be.
15
Onze eerste club bijeenkomst is net geweest. De leden hebben hun goedkeuring gegeven en het bestuur blijft behouden. Dat betekent: Gas geveuuuh! Jaja, de kalender staat al weer online. Bedankt webmaster! En nog geen kat die vroeg wie de webmaster is. Eens kijken wie via deze weg nieuwsgierig wordt.
02
Wat gaat het toch snel allemaal. Weer een jaar voorbij, maar niet getreurd, want het nieuwe jaar gaat weer super worden. We wensen jullie dus het allerbeste voor 2016 en we kijken al vast uit naar de algemene vergadering want daar delen we de nieuwe kalender mee en er staat weer heel wat op de planning. Schrijf het dus alvast in jullie agenda: Donderdag 14-01-2016 is het Algemene ledenvergadering
01
Antwerpen: here we come (euhm... went)
We hebben ons weer een leuke wandeling opgesnord en we zijn naar Antwerpen vertrokken. De historische binnenstad moest er aan geloven. We keken uit naar zaken die we ook zouden kunnen mixen met onze thema's, maar ook reflexies hebben we in 't oog gehouden. Van al dat speurwerk en de koude kregen sommige dames zin in een warme italiaan. De mannen lusten blijkbaar altijd wel een pizza. Tegen de avond aan was de planning om in de haven wat lichtjes te gaan kieken. Dat viel eventjes lelijk tegen. He...

[Lees verder...]


30
Lichtfestival Gent
Om het jaar goed in te zetten hebben we de koude getrotseerd en van het donker genoten. Euhm, ... niet helemaal natuurlijk, want om foto's te nemen hebben we licht nodig. We zijn met een select groepje gegadigden naar Gent getrokken om er te genieten van het Gentse Lichtfestival. Een festival met klant en lichtspel dat een streling is voor het oog en onze camera sensor. Ik ben er zeker van dat er weer enkele prachtige foto's zullen tussen zitten.
Page 5 of 20First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Next   Last