31
Namens het bestuur wil ik jullie bedanken voor een schitterend jaar en wensen wij u het allerbeste voor 2015. Wij hopen u weldra terug te zien in het nieuwe (club-)jaar.En voor diegenen die al lid zijn, vergeet niet: 15 januari is het Algemene vergadering
20
Vandaag was het zo ver: onze eerste bijeenkomst in D'Elf Ure Mis. We werden er warm onthaalt en dus zullen we hier zeker geruime tijd blijven zitten. Voor diegenen die het nog niet goed weten liggen wil ik toch even zeggen dat we samen komen in het zaaltje achter cafe D'Elf Ure Mis op het pleintje voor de Onze-Lieve-Vrouwkerk in Aarschot (Kardinaal Mercierstraat 23).
31
Helaas, helaas, Café Den Anker is niet meer. Onze vertrouwde stek waar we vele mooie jaren beleefden wordt gesloten. Wij rijzen onze armen ten hemel. We zitten met onze handen in het haar. We vergeten echter niet dat we Dirk heel hard moeten bedanken. Hij heeft onze verschillende jaren in "de zaal" ons ding laten doen. Het was super van hem en we danken hem dus van ganser harte. Merci Dirk !
08
Leuvense vaart
Een leuke uitstap moet niet altijd ver zijn.Je kan ook gewoon kort bij huis een mooie plaat schieten. Deze avond zijn we langs de Leuvense vaart gaan wandelen. Het heeft een beetje een industrie gevoel, maar toch ook de natuur langs het water. Het heeft een beetje een retro gevoel, maar toch ook een vrij jonge jachthaven. Er is dus voor ieder wat wils te vinden en met een lekker drankje achteraf kan de avond nooit stuk.
12
Dierentuin in Arnhem - burgerszoo
Hier kijken we zeker allemaal naar uit: een bezoekje aan de dierentuin. Het staat bijna jaarlijks op onze agenda omdat we allemaal graag beestjes kijken. De dieren zijn dan ook de fotogeniekste modellen. Ze luisteren niet altijd, maar ze zijn wel geduldig. Het stoort hen niet dat je foto's van ze maakt. De zoo die we nu bezochten is eentje die zeker de moeite waard is, maar wel een heel eind rijden voor ons. Gelukkig krijgen we er mooie beelden voor in de plaats.
Page 6 of 20First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last